توز سرانجام کوتاه آمد

هامون به نقل از خبرگزاری فارس:
روبرتو مانچینی، سرمربی ایتالیایی منچسترسیتی پیش از این اعلام کرده بود تا زمانی که توز عذرخواهی نکند، نمیتواند به باشگاه بازگردد. این بازیکن پس از ۳ ماه دوری از تیمش، ۷ روز پیش به منچستر بازگشت و اکنون عذرخواهی کرد.
مشخص نیست که این عذرخواهی منجر به حضور توز در ترکیب تیم شود زیرا پیش از آنکه به انگلیس بازگردد در گفتوگو با یکی از شبکههای آرژانتین اعلام کرده بود مانچینی با او مانند یک سگ رفتار کرده است.
توز در این مورد گفت: من به شکل صادقانه از همه کسانی که در ماههای گذشته از رفتار من رنجیدند عذرخواهی میکنم. دوست دارم در ادامه برای باشگاه منچسترسیتی به میدان بروم.
این مهاجم در مدت غیبت خود و پیش از بازگشت به زمین تمرینی منچسترسیتی در کرینگتن، برنامههای بدنسازی خاص خود را انجام داده ولی مشخص نیست در دیدار آخر هفته برابر پورتو در لیگ اروپا بتواند به میدان برود.
باشگاه منچسترسیتی نیز در بیانیهای اعلام کرد: کارلوس توز از تمام کسانی که در این مدت از رفتار او رنجیدهاند عذرخواهی کرد. کارلوس سه شنبه گذشته و پس از ۳ ماه دوری از باشگاه بدون هیچ عذری، به باشگاه بازگشت. او همچنین برنامه ویژهای را برای رسیدن به فرم خوب خود پشت سر خواهد گذاشت.

|
شنبه
۳۰
اردیبهشت
۱۳۹۱
|